Professore Caribbean rum

Professore Caribbean

Slovakia | Dark

5.2/10
26 ratings
Easily consumable in a bind
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
1
2
3
10
7
1
2

Rate Professore Caribbean

Tap to Rate

Have an opinion about this rum?

Signup to rate this rum!



Advert Image

Advertisement | Go Premium to remove

Advert Image

Advertisement | Go Premium to remove

Review Images

User review image
User review image
User review image

26 Professore Caribbean ratings

Sort by: Popularity | Newest | Oldest | Rating

Simones 🇸🇰 | 42 ratings
Posted 10 months ago

Not bad, but has a little artificial taste like cheap cooking rum. It does not have smoky flavour at all, more sweet

Hefron 🇨🇿 | 117 ratings
Posted over 1 year ago

Tento rum jsem koupil v jednom supermarketu s nevelkým očekáváním, nicméně jsem byl velice mile překvapen. Jedná se o blend rumů z Panamy, Jamajky, Nicaragui a Dominikánské republiky sladšího charakteru. Ve vůni je cítit vanilka, máslový karamel, rozinky, meruňky a med. Velmi jemný rum s příjemným zakončením v hrdle. Doporučuji všem milovníkům sladších rumů. Tento kousek dává "naprdel" velké spoustě dražších kolegů a v něčem je i převyšuje. Navíc korkový špunt se v této kategorii rumů nevidí. Dávám 8/10!

Rocky 🇸🇰 | 75 ratings
Posted over 1 year ago

Podľa viacerých recenzií sa jedná o najlepší slovenský trstinový rum. Po otvorení chutnej fľašky, ktorá pre svoj objem (0,5 l) pekne sadne do ruky, som sa len utvrdil v tom, čo hovorili rumani predo mnou - je jednoznačne o chlp lepší ako Republica aj Heffron. Pestrofarebná vôňa, dominuje karamel, škorica a perník. Chuť výraznejšia, rum je skôr sladší, i keď spomenuté tóny na rumoch príliš nevyhľadávam. Za málo peňazí veľa muziky, palec hore. Vôbec by som sa nedivil, ak by St. Nicolaus prišiel po čase s rumom o úroveň vyššie.
7,99€ / 0,5l

Lada 🇨🇿 | 20 ratings
Posted 4 days ago

Drsnější rum s dlouhým hřejivým koncem. Chuť lehce pomerančová, oříšková, trochu ovocná.

Lukáš 🇸🇰 | 8 ratings
Posted 3 months ago

Lacný rum, ktorý ale prekvapil svojou chuťou a vôňou. Vyrába sa na Slovensku a je vhodný do miešaných nápojov, ale dá sa piť aj samostatne.

rišo 🇸🇰 | 49 ratings
Posted 4 months ago

Sladký, lepkavý, dobrý do koláčov. Z tohto rumu mám pocit, že ho vyrobili iba preto, že teraz je po rume väčší dopyt a mikulášska likerka nemala okrem tuzemaku v ponuke iný rum. Tak nachytro namiešali takúto srandu

Hanz95 🇨🇿 | 3 ratings
Posted 5 months ago

Vzal jsem ho jen na zkoušku, když byl v akci a hodně mě překvapil.

Brody 🇨🇿 | 106 ratings
Posted 6 months ago

Good choice for long drinks, cocktails or unwanted visitore..

cinges 🇸🇰 | 1 rating
Posted 6 months ago

Po otvoreni bola vona velmi prijemna. Kedze sme ani nevedeli ze to je Nicolaus, tak sme nemali ziadne predsudky, pili sme ho asi 5ti. Po naliati bola vona vyraznejsia ale dobra. Po ochutnani sme sa kazdy zatvarili ze to vyplujeme. Prvy nabeh bol prijemny, ale dojazd chutil jak keby v tom niekto vymachal stare ponozky. Uplny otras. Rum sme vyliali a flasku zahodili, aby sme ho omylom nevypili. Hodnotenie nan sa velmi roznia, neviem cim to je, moze to byt tym, ze vyrobny proces nie je konzistentny. Nicmenej, chuti to otrasne rovnako ako uplne vsetko od Nicolausu. Nabuduce si dam vacsi pozor a budem pozerat na vyrobcu.

filovo 🇨🇿 | 325 ratings
Posted 7 months ago

nebudu se tentokrat slozite rozepisovat.
jednoduchy doslazovany rum
konzumní rum ze supermarketu

KaemonAwa 🇨🇿 | 46 ratings
Posted 7 months ago

This is comparable to cpt. Morgan spiced rum, solid with coke, sweet enough that you don't care if you drink straight. Wouldn't say it's good, but if all you have is 8 dollars, this is the best you can get for your money, but at that price point, it's probably better to just avoid drinking and get a better source of income so that you can afford something better one day.




Brand Details

Name: Caribbean
Company: Professore
Type: Dark
Distillation: Unknown

Loading

Loading

Loading

Loading