Austrian Empire Reserva 1863 rum

Austrian Empire Reserva 1863

United Kingdom | Aged

7.5/10
77 ratings
Recommendable to most
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
3
1
7
21
32
11
2

Rate Austrian Empire Reserva 1863

Tap to Rate

Have an opinion about this rum?

Signup to rate this rum!



Advert Image

Advertisement | Go Premium to remove

Advert Image

Advertisement | Go Premium to remove

Review Images

User review image
User review image
User review image
User review image
User review image
User review image
User review image
User review image
User review image
User review image
User review image
User review image
User review image

77 Austrian Empire Reserva 1863 ratings

Sort by: Popularity | Newest | Oldest | Rating

MartinK 🇸🇰 | 45 ratings
Posted over 3 years ago

Vona velmi sladka, po zrelom ovoci, melase, mede. Chut uplne kopiruje vonu - sladka, vyrazna je vanilka, med, prezrete ovocie a v pozadi nieco ako slivky a aniz (???). Drevitosti je v chuti menej, alkohol v ustach prijemne poprhli a zmizne. Pre mna prekvapenie v kladnom slova zmysle, chut vyvazena, rum je naozaj dost sladky (mozno by mohol byt trochu menej). Pri cene na internete okolo 27€ je to fajn volba a milovnikom sladkych rumov odporucam ochutnat.

František Pavelka 🇨🇿 | 45 ratings
Posted almost 2 years ago

Jak krásně voní, tak ještě lépe chutná.U tohoto rumu platí za málo peněz, hodně muziky. Když rum načnete, tak by jste ho vypili hned celý, hlavně díky lahodnému ovocnému tónu a sladké vyvážené chuti.

JohnyBazooka 🇨🇿 | 58 ratings
Posted 2 years ago

Sladší rum, ale velmi příjemně se pije. Určitě bych koupi kdykoliv zopakoval.

Vůně: vyvážená
Chuť: jemná, vyvážená, možná lehce sladší
Opětovná koupě: určitě ano
Cena: okolo 800,- Kč

findecano 🇦🇹 | 10 ratings
Posted 2 years ago

Taste and smell are very sweet.
Feels slightly oily/smooth and keeps a long, sweet aftertaste.
Notes of Vanilla and Tonka, mixed with Caramel.
Slight alcohol burn, but not very pronounced.

wArChiEf 🇦🇹 | 17 ratings
Posted almost 3 years ago

It's more liquer - i don't wanna know how much sugar was added. Don't get me wrong: it smells nice, doesn't taste bad at all, but way too sweet; the leaving is also short and boring.

Kubit 🇨🇿 | 32 ratings
Posted over 3 years ago

Tento rum jsem si koupil na základě dobrých recenzí. Bohužel, moc rád bych dal vyšší hodnocení, ale nejde to, podobně jako tomu bylo u mého hodnocení u Božkov Republica....a právě rum Republicu mi to tak nějak připomíná. Cítím zde opět jakoby slivovici a to mě u rumu nebaví. V této cenové kategorii mám jiné favority a tento rum za mě už ne.

pocasi 🇨🇿 | 21 ratings
Posted over 3 years ago

Dostal jsem jako vanocni darek. Lehce nasladla chut a nakonci je trosku nahorkly. Za me 8.5 bodu.

Florianhagemann 🇵🇪 | 83 ratings
Posted over 3 years ago

Mejor que sus variedades mas caras. Quedé gratamente sorprendido con este ron. Frutado, frutado y no tan dulce.

Libor 🇨🇿 | 6 ratings
Posted over 3 years ago

Byl jsem na tento rum zvědav. Musím konstatovat, že nezklamal. Ve vůni je cítit vanilka, med, banány a mírně kůže. V chuti je výborně vyvážený, mírně nasládlý a opět je cítit vanilka, banány, med karamel a v závěru trochu nahořklé dřevnatosti. Je to dobrý rum.

TomasM 🇨🇿 | 73 ratings
Posted over 4 years ago

It's just about sugar without strength. Easy to drink but taste like liquor not navy.




Brand Details

Name: Reserva 1863
Company: Austrian Empire
Type: Aged
Distillation: Unknown

Loading

Loading

Loading

Loading