Background Image
Preload image
ST. NICOLAUS Professore Caribbean rum

ST. NICOLAUS Professore Caribbean

Slovakia | Aged | 40% ABV

5.0/10
34 ratings
Easily consumable in a bind
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
2
6
15
7
1
2

Rate ST. NICOLAUS Professore Caribbean

Tap to Rate

Advert Image

Advertisement | Go Premium to remove

Review Images

User review image
User review image
User review image
User review image
User review image

34 ST. NICOLAUS Professore Caribbean Ratings

Sort by: Popularity | Newest | Oldest | Rating

Michal Ernest 🇨🇿 | 259 ratings
Posted almost 3 years ago

Tento rum jsem zakoupil v jednom obchodním domě v akci, tak aby stál co nejméně. Nebyla v tom lakota, ale názory diskutujících v jedné skupině zabývající se rumy na facebooku. Povětšinou tam sklízel negativní reakce a posměch lidí, co si hrají na znalce, když si mohou dovolit několikanásobně dražší rumy. První ochutnávka byla opravdu nic moc, nevěděl jsem co si mám myslet hlavně o vůni, která se linula ze sklenice. Něco mezi hnijící trávou a chemičkou na konci města. Chuť byla podstatně příjemnější jako vůně. Nebylo to nic extra, trochu sladší, podobně jako Heffron, ale ne tak moc po karamelu. Navíc jsem tam cítil nějakou ostrou pachuť. Teď jsem po více jak dvou měsících v polovině láhve a začíná mi chutnat. Chuť je podobná některým podstatně dražším rumům, se kterými se může rovnat.

Hefron 🇨🇿 | 116 ratings
Posted over 3 years ago

Tento rum jsem koupil v jednom supermarketu s nevelkým očekáváním, nicméně jsem byl velice mile překvapen. Jedná se o blend rumů z Panamy, Jamajky, Nicaragui a Dominikánské republiky sladšího charakteru. Ve vůni je cítit vanilka, máslový karamel, rozinky, meruňky a med. Velmi jemný rum s příjemným zakončením v hrdle. Doporučuji všem milovníkům sladších rumů. Tento kousek dává "naprdel" velké spoustě dražších kolegů a v něčem je i převyšuje. Navíc korkový špunt se v této kategorii rumů nevidí. Dávám 8/10!

Rocky 🇸🇰 | 118 ratings
Posted 3 years ago

Podľa viacerých recenzií sa jedná o najlepší slovenský trstinový rum. Po otvorení chutnej fľašky, ktorá pre svoj objem (0,5 l) pekne sadne do ruky, som sa len utvrdil v tom, čo hovorili rumani predo mnou - je jednoznačne o chlp lepší ako Republica aj Heffron. Pestrofarebná vôňa, dominuje karamel, škorica a perník. Chuť výraznejšia, rum je skôr sladší, i keď spomenuté tóny na rumoch príliš nevyhľadávam. Za málo peňazí veľa muziky, palec hore. Vôbec by som sa nedivil, ak by St. Nicolaus prišiel po čase s rumom o úroveň vyššie.
7,99€ / 0,5l

Martin 🇸🇰 | 17 ratings
Posted 9 months ago

I didn't except this to taste this good. It tasted like tuzemak and i liked it.

showman 🇨🇿 | 12 ratings
Posted 10 months ago

Half a liter with 38 % alc. is worthy to buy for 10 EUR which is normal price in groceries. You not gonna offend beginners with this one. I used it for cocktails.

Dzudzu 🇸🇰 | 129 ratings
Posted 11 months ago

Nothing special. Not good not terrible, avegare drink but good price. 5/10

Drinkia 🇨🇿 | 394 ratings
Posted 1 year ago

Kdo se má rád, tak se tomu vyhne, kdo potřebuje kopec cukru, tak si to užije. Sem tam mi chutná i nějaký sladší rum, ale tohle ne. Musím ho, ale někdy zatřídit do slepé degustace, jestli mu třeba nedám 8 bodů.

Jurrisek 🇨🇿 | 7 ratings
Posted 1 year ago

It is better than Heffron, withl less sweetenes and more cane undertones. Still not much and not for sipping. But basically, there is no difference if you choose for party this or Heffron.

Worty 🇨🇿 | 152 ratings
Posted 1 year ago

Expectation was not high, but got surprised. Good entry level rum for a very good price. Its really sweet, but i think that will suit begginers well.

Posted over 1 year ago

It was “drinkable” with coke but quite shitty…way too much alcohol flavour

Solverino 🇨🇿 | 7 ratings
Posted over 1 year ago

Propably the best rum from Slovakia. Delicate taste and decent smell with a little much vanilla. Highly recommended for that price. Good rum to drink. Well done Slovak brothers!




Brand Details

Name: Professore Caribbean
ABV: 40%
Type: ST. NICOLAUS
Raw Material: Unknown
Process: Pure blend (1 distillery)
Distillation: Unknown
Women leading Rum: No