Background Image
Preload image
Redrum Light rum

Redrum Light

United States | Light

2.8/10
4 ratings
Barely drinkable, hard to swallow
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
1
1
1
1

Rate Redrum Light

Tap to Rate

4 Redrum Light Ratings

Sort by: Popularity | Newest | Oldest | Rating

HunterRomario 🇨🇿 | 380 ratings
Posted 6 months ago

Alkohol: 35 %
Původ: Americké Panenské ostrovy/USA
Aroma: První přičichnutí..."Proboha, co je zase tohle???" Jako když si čichnete k tubě šumivých multivitamínů! Celaskon, pak taková ta barevná pěna z bonbónů lékorek. Žužu. Aroma je silné, výrazné, svým způsobem i originální, ale přijde mi to strašlivě umělé a chemické. Není to odporné, neuráží mě to, ale spíš mě to rozesmívá, víc pouťovější už aroma být nemůže. Extrém perverz. (65 b)
Chuť: V chuti stejný hardcore jako ve vůni. No vlastně spíš softcore. Hódně sladkosti, žužu, zase máte plnou pusu té pěny z lekorek, ale bez toho lékořicového vnitřku. Není to hnusné, ale celé mi to přijde, jako kdyby si malé děti hrály v kuchyni s tím, že pro tatínka udělají mňam mňam rumíček. Kdyby Barbie pila rum, bude to tenhle. (55 b)
Body: 60/100
Shrnutí: Ochutnávali jsme s kamarádem v roce 2017 na degustačním večeru v českolipském Baru/Kavárně Kocour. Hlavní jádro ochutnávky tvořily čtyři Plantationy, k tomu novinka od Diplomática - Mantuano, pak jsme zkusili El Ron Prohibido Habanero a na úplný závěr pak pouťovou atrakci RedRum. Jsem rád, že jsem si na RedRum mohl udělat svůj vlastní názor, víckrát už si asi nedám.

Duckstab 🇨🇿 | 82 ratings
Posted 11 months ago

Pořízeno na památku nedávno zesnulého přítele Bohouše, který tu sračku bůhvíproč miloval. Když mi na ni před pár lety pěl ódy, ohledal jsem to a ušklíbnul se - evidentní hipsta marketingový produkt počínaje názvem (palindrom redrum - murder okopírovaný z Shining), bizarní flaškou i ideou "parfému tropického ovoce".
Dneska už to tu dá práci sehnat - našel jsem jedinou firmu, která ten hnus ještě měla skladem. Po dlouhém váhání jsme to objednal v očekávání toho nejhoršího a přesné téhož se mi taky dostalo. Celé dvě flaštičky to v hodnocení má jen proto, že je to opravdu tak šokující zážitek, že hraničně stojí za vyzkoušení, ba dokonce to vážně může být až takové alkoholové guilty pleasure.
Smrdí to jako "ovoněný" levný saponát s lihovým leštidlem, chuť je zcela nepodobná čemukoli, ale strašlivá. Po deklarovaném mangu, papáje, třešni či banánu ani stopa; teprve v ocasu je trocha zkaženého nahořklého kokosu. Přesto když nejenže překonáte oprávněný impuls jít to okamžitě vyplivnout, ale zkusíte to ještě znovu, dostaví se až jakási dekadentní sympatie. Naštěstí aspoň v mém případě žaludek už po druhém panáku řekl "a dost!"; kocovinu po opici pořízené čistou vraždou bych fakt nechtěl zažít.
Jinak barva kořalky je v souladu s názvem aspoň malinko dorůžova (červené je sklo láhve). A není to v pravém slova smyslu likér (na to je to příliš málo sladké) - je to prostě - murder...

Flaška tu celkem pravděpodobně vydrží až do mé smrti jako trvalá vzpomínka, a ty Bohouši, pokud někde jsi, tak ať už jako pekelný trest za hříchy, nebo manu nebeskou, užij si tam Redrumu, co bude hrdlo ráčit!

Triton Ogletree 🇺🇸 | 134 ratings
Posted 2 years ago

It's fairly medicinal and the fruit flavors added to it don't really help it much. It's not very smooth and has unwanted bite. I rank it next to Captain Morgan as a product that seems like it's cool (great name,) but tastes bad. I drowned it in juice and got it out of my life forever. Good riddance!

ripperussr 🇨🇿 | 500 ratings
Posted over 3 years ago

Complete synthetical. I smelt only strawberry aroma, only sweet on the tip of the tongue. Body is sugar and alcohol. In the tail is gentle touch of coconut.




Brand Details

Type: Light
Company: Redrum
Country: United States
Name: Light
Raw Material: Unknown
Process: Unknown
Distillation: Unknown
Women Led: No