Posting your rating...
Quorhum 30-Year rum

Quorhum 30-Year

Dominican Republic | Aged

Ron Quorhum 30-Year rum is distilled in pot-stills and aged using the solera system for up to 30 years. The rum is produced in the Dominican Republic by Oliver & Oliver.

9.1/10
328 ratings
Truly a fantastic choice

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
1
5
11
44
147
120

Rate Quorhum 30-Year

Tap to Rate
Click to Rate

Have an opinion about this rum?

Signup to rate this rum!



Advert Image

Advertisement | Go Premium to remove

Advert Image

Advertisement | Go Premium to remove

328 Quorhum 30-Year ratings

Sort by: Popularity | Date | Rating

Ffffff

Posted over 5 years ago by Claus Kaplov from Denmark with 6 ratings

Jeg har sippet denne rom to gange. Første gang sad jeg og inhalerede dufften i et godt stykke tid, mens jeg varmede glasset i hånden. Den mørke, søde aroma blev mere blød efterhånden som temperaturen steg. Da jeg endelig tog en slurk, blev jeg så overrasket over den varme, søde smag, at jeg spontant udbrød: "For fanden da!" Det er den bedste rom jeg endnu har smagt!

Ffffff

Posted over 6 years ago by Don Ahle from Denmark with 22 ratings

Really amazing rum with a lot of taste that last a long time. The taste is strong and spicy. I would certainly buy this again.

Ffffff

Posted over 6 years ago by Stig Wolff (PREMIUM) from Denmark with 157 ratings

En super rom, men hvis du gerne vil sparer lidt på pengepungen får du næsten samme smagsoplevelse hvis du køder dens lillebror Quorhum 23 år.
Lækker blød og smagfuld rom som vi danskere kan lide rommen.

Ffffff

Posted over 6 years ago by Bryan Sprang from Denmark with 21 ratings

With a full body, smooth yet complex, long after tones, it's an amazing rum!

Ffffff

Posted almost 7 years ago by Brian Bak from Denmark with 20 ratings

Det er en rom med en duft, der oser af tung sødme indeholdende noter af i vanilje, farin og honning, men samtidigt aner man flere tunge noter.

Smagen er intet mindre end voluminøs. Det er en rom med vanvittigt meget smag med toner af karamel, honning og appelsin, der balanceres af egefad, kaffetoner og bitter mørk chokolade.

Det er en rom, hvor duft og smag er i sync., men hvor smagen udvikler sig og giver så meget mere, men det er en meget sød rom.

Ffffff

Posted almost 7 years ago by Kenneth Olesen from Denmark with 77 ratings

Sødme 8/10
Fantastisk næse. Blød m. Bl.a. Vanilie
Smag er som flydende slik. Behagelig, rund med masser af sødme og fylde.
Købt 2014
Pris. 430 DV

Ffffff

Posted almost 7 years ago by Norup from Denmark with 60 ratings

En super god sippe rom. Meget fyldig og mange indtryk der sætter hele munden på arbejde.

Ffffff

Posted 7 years ago by jørgen from Denmark with 26 ratings

You just want more of it

Ffffff

Posted 7 years ago by Thomas Christiansen from Denmark with 9 ratings

Den har det hele fra millionare plus lidt mild, karamel, dejlig duft, ect.