Posting your rating...
Espero Coconut rum

Espero Coconut

Panama | Aged

7.1/10
21 ratings
Recommendable to most

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
2
6
2
8
2
1

Rate Espero Coconut

Tap to Rate
Click to Rate

Have an opinion about this rum?

Signup to rate this rum!



Advert Image

Advertisement | Go Premium to remove

21 Espero Coconut ratings

Sort by: Popularity | Date | Rating

Ffffff

Posted 8 months ago by František Pavelka from Czech Republic with 46 ratings

Kokosovy liker na bazi rumu. Kvalitni, dobry, jemny. Ideální na usrkávání.

Ffffff

Posted 2 days ago by Lečo from Czech Republic with 2 ratings

Delicious Dominican rum with a hint of coconut aroma

Ffffff

Posted 3 months ago by Limike from Czech Republic with 23 ratings

Vůně příjemná - kokos, mléčná čokoláda, přípomíná mi eskymo. S chutí je to horší, cukr přebíjí všechny ostatní chutě a je na prvním místě, v pozadí je cítit kokos. Mám rád sladké rumy, ale toto už je přes hranu. Po malých doušcích, s ledem nebo do koktejlů bude asi lepší.

Ffffff

Posted 3 months ago by HunterRomario from Czech Republic with 315 ratings

Alkohol: 40 %
Původ: Dominikánská republika
Aroma: Hmmmm....šťavnatě kokosová vůně, kokosové pusinky, vánoční kokosové kuličky, bílá čokoláda. Vše krásně čistě přírodní, žádná umělost. Hodně povedená vůně. (88 b)
Chuť: Hustá konzistence, dost sladké, až lepivé, ale zase má 40% a alkohol onu sladkost svou štiplavostí vyvažuje. Kokos, karamel, med. Dochuť nektarově sladká, medová. (84 b)
Body: 86
Shrnutí: Za mě povedený likér, kokos mám rád, možná bych ubral na sladkosti na polovic, a pokud by to nesnížilo ten kokos, bylo by to ještě lepší podle mě. Takhle je to fakt jen na malou sklenku na chuť a jsem zalepený až až.

Ffffff

Posted 4 months ago by p43ck777 from Slovakia with 8 ratings

je to také sladké fajné niečo čo ti frajerka vypije tak to budeš veľmi dobre musieť ukryť

Small logo   white trans

Posted 5 months ago by Safronus from Czech Republic with 49 ratings

Even I really like elixirs, this one I dont like -> the coconut aroma is very artifical :-/ Orange is much more better.

Sweetness -> 8/10
Strength -> 3/10

Ffffff

Posted 5 months ago by dejvix from Slovakia with 34 ratings

Už na prvý pohľad je jasné, že cieľovka tohto rumu sú Ženy. Biela tuba s fľašou z hrubého skla a opäť biela etiketa, také 4O% rumové pralinky. Farba je jantárova, vôňa sladko-kokosová. Konzistencia rumu je sirupová a prvý dojem je sladký, dosť sladký (nejako podobne ako napr. Legendario Elixir).
V chuti cítiť kokos, určite najvýraznejšie z rumov, kt. som ochutnal, dá sa poznať aj vanilka a sladké exotické ovocie. Teda popravde toto je liquer a nie rum :) Celkovo skôr odporúčam ženám, resp. niekomu, kt. nemá rad alkohol a chce si s niečim pripiť. Určite nie je vhodný na celovečerné pitie = bolesť hlavy zaručená. Stojí za vyskúšanie, ale u nás doma ho pije iba manželka.

Ffffff

Posted 7 months ago by Kazisvet from Slovakia with 26 ratings

Moja obľubená značka rumov. Tento je však sladký a vhodný pre ženy. Je tam výrazne citiť kokos a preto by som ho skôr používal do drinkov,

Ffffff

Posted 7 months ago by L.e.d from Czech Republic with 23 ratings

Sladký likér s příjemnou kokosovou vůní a chutí... sílu 40% nikdo neuhodne.
Podle mě se skvěle hodí ke krbu, na večerní popíjení, když je venku hnusně.

Ffffff

Posted 9 months ago by Martin Roman from Slovakia with 39 ratings

Very good rum and if you like coconuts flavor you will love it