Posting your rating...
Espero Coconut rum

Espero Coconut

Panama | Aged

7.1/10
20 ratings
Recommendable to most

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
2
6
2
7
2
1

Rate Espero Coconut

Tap to Rate
Click to Rate

Have an opinion about this rum?

Signup to rate this rum!



Advert Image

Advertisement | Go Premium to remove

20 Espero Coconut ratings

Sort by: Popularity | Date | Rating

Ffffff

Posted 12 months ago by jack herrer from Czech Republic with 17 ratings

quite sweet, but maybe not as one would expect. just love the intense coconut

Ffffff

Posted 7 months ago by František Pavelka from Czech Republic with 46 ratings

Kokosovy liker na bazi rumu. Kvalitni, dobry, jemny. Ideální na usrkávání.

Ffffff

Posted 2 months ago by Limike from Czech Republic with 23 ratings

Vůně příjemná - kokos, mléčná čokoláda, přípomíná mi eskymo. S chutí je to horší, cukr přebíjí všechny ostatní chutě a je na prvním místě, v pozadí je cítit kokos. Mám rád sladké rumy, ale toto už je přes hranu. Po malých doušcích, s ledem nebo do koktejlů bude asi lepší.

Ffffff

Posted 2 months ago by HunterRomario from Czech Republic with 314 ratings

Alkohol: 40 %
Původ: Dominikánská republika
Aroma: Hmmmm....šťavnatě kokosová vůně, kokosové pusinky, vánoční kokosové kuličky, bílá čokoláda. Vše krásně čistě přírodní, žádná umělost. Hodně povedená vůně. (88 b)
Chuť: Hustá konzistence, dost sladké, až lepivé, ale zase má 40% a alkohol onu sladkost svou štiplavostí vyvažuje. Kokos, karamel, med. Dochuť nektarově sladká, medová. (84 b)
Body: 86
Shrnutí: Za mě povedený likér, kokos mám rád, možná bych ubral na sladkosti na polovic, a pokud by to nesnížilo ten kokos, bylo by to ještě lepší podle mě. Takhle je to fakt jen na malou sklenku na chuť a jsem zalepený až až.

Ffffff

Posted 3 months ago by p43ck777 from Slovakia with 8 ratings

je to také sladké fajné niečo čo ti frajerka vypije tak to budeš veľmi dobre musieť ukryť

Small logo   white trans

Posted 4 months ago by Safronus from Czech Republic with 49 ratings

Even I really like elixirs, this one I dont like -> the coconut aroma is very artifical :-/ Orange is much more better.

Sweetness -> 8/10
Strength -> 3/10

Ffffff

Posted 4 months ago by dejvix from Slovakia with 34 ratings

Už na prvý pohľad je jasné, že cieľovka tohto rumu sú Ženy. Biela tuba s fľašou z hrubého skla a opäť biela etiketa, také 4O% rumové pralinky. Farba je jantárova, vôňa sladko-kokosová. Konzistencia rumu je sirupová a prvý dojem je sladký, dosť sladký (nejako podobne ako napr. Legendario Elixir).
V chuti cítiť kokos, určite najvýraznejšie z rumov, kt. som ochutnal, dá sa poznať aj vanilka a sladké exotické ovocie. Teda popravde toto je liquer a nie rum :) Celkovo skôr odporúčam ženám, resp. niekomu, kt. nemá rad alkohol a chce si s niečim pripiť. Určite nie je vhodný na celovečerné pitie = bolesť hlavy zaručená. Stojí za vyskúšanie, ale u nás doma ho pije iba manželka.

Ffffff

Posted 6 months ago by Kazisvet from Slovakia with 26 ratings

Moja obľubená značka rumov. Tento je však sladký a vhodný pre ženy. Je tam výrazne citiť kokos a preto by som ho skôr používal do drinkov,

Ffffff

Posted 6 months ago by L.e.d from Czech Republic with 23 ratings

Sladký likér s příjemnou kokosovou vůní a chutí... sílu 40% nikdo neuhodne.
Podle mě se skvěle hodí ke krbu, na večerní popíjení, když je venku hnusně.

Ffffff

Posted 8 months ago by Martin Roman from Slovakia with 39 ratings

Very good rum and if you like coconuts flavor you will love it

Ffffff

Posted 9 months ago by Pitr P from Slovakia with 23 ratings

Ide o liker, sladky, dochuteny, slaba vona ale ma silu 40%! Tu ale necitit.

By som ho oznacil ako take zenske pitie. Cakal som viac, hlavne od vone a dozvuku...ale nic :(

Ide ale o jemne pitie, kde az tak necitit silu 40%, mozno na vianoce alebo pri zimnom posedeni pri kolacoch je to fajn ale ako degustacny rum isto nie :/