Posting your rating...
Blue Stamp Limited Release rum

Blue Stamp Limited Release

Mauritius | Aged

8.2/10
6 ratings
Now this is some good stuff

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
1
2
3

Rate Blue Stamp Limited Release

Tap to Rate
Click to Rate

Have an opinion about this rum?

Signup to rate this rum!



Advert Image

Advertisement | Go Premium to remove

6 Blue Stamp Limited Release ratings

Sort by: Popularity | Date | Rating

Ffffff

Posted 12 months ago by qido from Slovakia with 1 rating

Toto je fakt nova skusenost, podla mna najlepsie pitie k cigare. Dymovy podton, oriesky dobeh sladky kalvados... Odporucam.

This is really a new experience, in my opinion the best drink for a cigar smoking. Smoky undertones, nuts, and the finish of sweet calvados ... I recommend.

Small 0ba1f782 a36e 48ea 98c9 7e562942bb41

Posted 6 months ago by filipec from Czech Republic with 142 ratings

taste - 7.5/10
smell - 6.5/10
sweetness - 7.5/10
price/value rating - 5/10

Ffffff

Posted 6 months ago by Jagged from Slovakia with 63 ratings

Na tento rum z Maurícia som sa tešil lebo Blue Maurítius Gold mi veľmi chutil. Vôňa je podobná. Intenzívne mandle, jemne dym a zelené jablká. V chuti orechy, mandle a kyslosť jabĺk, no bolo toho na mňa až veľa a nemohol som sa zbaviť pocitu umelosti. Z Maurícia u mňa zatiaľ vyhráva Blue Maurítius Gold ale určite rád ochutnám aj ďalšie z tejto krajiny lebo sú iné a zaujímavé.

Ffffff

Posted 1 year ago by Juraj Brindza from Slovakia with 5 ratings

Velmi jemne, trosku zadymene, vo voni mandle v chuti oriesky, fantasticke pitie na vecer.

Ffffff

Posted over 1 year ago by HunterRomario from Czech Republic with 315 ratings

Alkohol: 42 %
Původ: Mauricius
Aroma: Nasládlá třtinovost, mandlový likér, bari mandle. Ale najdou se tu i šťavnatá červená jablka, kakao. Jde o zajímavý mix vůní, který svůj mauricijský původ nezapře. (87 b)
Chuť: Na jazyku olejnatý. Nasládlá míza, rozpuštěné bonbóny ledovky a lehce i bari mandle, dále čerstvá zelená jablka, v dochuti až do pálenky z jablek. (85 b)
Body: 86/100
Shrnutí: Ochutnáno na další naší akci s kamarádem, kdy jsme srovnávali 8 různých rumů, a tento skončil na 6.-7. místě (Hunter 4, josé 7). Typický zástupce své země, mauricijský styl je originální a líbí se mi.

Ffffff

Posted over 2 years ago by Ratty Bacon from Slovakia with 10 ratings

blend master Frederic Bestel vyprodukoval limitku v pocte 5800 ks a musim povedat ze je to paradny kusok. este v ziadnom rume som necitil oriesky ako v tomto. jemna chut, kombinacia orieskov a suseneho ovocia a sladký záver portského a sherry. uz teraz som smutny ze 5800 flias bude asi malo.