Posting your rating...
Default bottle

Rate Summum Sauterne Cask Finish

Tap to Rate
Click to Rate

Have an opinion about this rum?

Signup to rate this rum!


12 Summum Sauterne Cask Finish ratings

Sort by: Popularity | Date | Rating

Faktisk overraskende god rom. God smag, ret stærk. Smager bliver længe i munden.


Enjoyed a glass of Ron Summum 12y Sauternes Cask finish from Dominican Republic. Pretty decent bottle and label design. Golden color. Quite strong wine flavors to both nose and palate from the Sauternes Cask aging. Decent, but far from great.


:-)
Smell is nice.
Taste is ok.
Aftertaste is good.
Calender no 6
:-)


My first light colored rum. Wierd rum but good. Nose: marzipan, vanilla, sweet coconutmilk. Palate: coconutmilk, vanilla light chocolate. A bit to sweet in taste.


Har en dejlig duft af marcipan, en anelse kokos og vanille. Sød i duften, men ikke i smagen. Først virker den sprittet, men ikke på den dårlige måde. Er blot med til at sikre, at den ikke bliver for sød. Har blød smag, hvor man godt fornemme smag af sirup eller honning uden, st det bliver for meget. Har en god eftersmag, og man får lyst til mere. Der bare noget godt over sauterne cask. Får ikke 10, da der er nogle favoritter, der er en tand bedre, men prisen gør den absolut kandidat til fast plads i skabet. 6. December i romkalenderen 2017 (opdateret 23. Juni 2018: Var ikke så god anden gang. Alt for sød og gennemtrængende smag af abrikos. Virker slet ikke som samme produkt som i kalerenden)

Blank


Når man ser den i flasken tror man først at det er en Bacardi Blanco, men det er en dominikansk rom med noter af vanilje, den kan sagtes drikkes, men den ser ikke så godt ud i glasset ;-)


Lys rom er ikke mig, og denne er i min bog forfærdelig...


Duften af Rommen er fuld smæk på valnød, Efter den har stået i glasset åbner den sig og der kommer nogle andre interessante noter frem. Jeg dufter marcipan. Dog prikker alkoholen lidt på tungen. Der er hel klart marcipan smag for alle pengene, kombineret med appelsin og fersken.


Bottled at a low 41% I didn't have high expectations for this sauterne cask, 12yo Rum. It was however very drinkable, smooth and somewhat complex. Very nice cheap rum.


Duften af denne rom minder meget om Dictador 12 og 20. Der er fuld smæk på valnød, hvilket jeg normalt slet ikke bryder mig om. Efter den har stået i glasset åbner den sig og der kommer nogle andre interessante noter frem. Jeg dufter overmoden fersken efterfulgt af marcipan og til sidst søde italienske kirsebær.
Smagen er dejlig sød. Dog prikker alkoholen lidt på tungen. Der er hel klart marcipan smag for alle pengene, kombineret med appelsin og fersken.
Det her er en meget interessant rom som jeg klart vil anbefale. Specielt fordi den udvikler sig i glasset en af de få rom der får 10 af mig.
Sødme 10/10


Nose: peach, cinnamon, ammareto and wood.
Pallet: very sweet, oranges, peaches and well balanced and long burn.

Its almost a liqueur so sweet it is. But its nice even though i like the more dry rums more, this one is not bad.

! My wife loved it, so giving it an extra point for that.


Aged 12 years and produced in Dominican Republic. Round and body with long aftertaste. Earlier tested Summum products did not imptrss om me, this one did.

#