Background Image
Preload image
Plantation 1998 Trinidad Port Finish rum

Plantation 1998 Trinidad Port Finish

Multiple | Aged

9.3/10
3 ratings
Truly a fantastic choice
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
1
2

Rate Plantation 1998 Trinidad Port Finish

Tap to Rate

Advert Image

Advertisement | Go Premium to remove

3 Plantation 1998 Trinidad Port Finish Ratings

Sort by: Popularity | Newest | Oldest | Rating

HunterRomario (BASIC) 🇨🇿 | 380 ratings
Posted over 7 years ago

Alkohol: 42 %
Původ: Trinidad
Aroma: Med, sirup, cukrová vata, nasládlé dřevo, lékořice. Chvilkami jako by také sklouznul do agricole stylu, do té typické mízy. Sice jen chvilkami a lehce, ale je to patrné. Jinak je tu i trocha pláství a propolisu. Jde o těžší a hutnější typ vůně. Je decentní, bohužel mi přijde i uzavřená. (86 b)
Chuť: Velmi zvláštní chuť, netypická, neotřelá. Olejnatá na jazyku, se staře působícím dřevem, až do starého nábytku, s kadidlem z kostela. Opět trochu mízy. Nasládlost jen velmi lehká, minimální. V dochuti staře exoticky dřevnatá. Snad i koňakový nádech, na úplný závěr pak mentol s dřevem. (86 b)
Body: 86
Shrnutí: Ochutnal jsem díky českolipskému podniku Kavárna/bar Kocour, kde jsem zakoupil 60 ml vzorky pro další společnou degustaci v Hořicích u josého. Zajímavé bylo, že josému přišel v chuti hodně sladký, mně naopak vůbec. Přímé srovnání s levnějším ročníkovým Plantation Trinidad 2001 pro mě jasně vyznělo lépe pro mladší a levnější verzi, která byla svěžejší. Úplně mě toto plnění neoslovilo, asi bych potřeboval celou láhev, abych mu časem přišel víc na chuť. Originalita a zvláštnost se mu upřít nedá.

Stig Wolff (PREMIUM) 🇩🇰 | 182 ratings
Posted almost 8 years ago

En super dejlig blød og smagfuld rom, som udfolder sig i munden, der noter af vanilje - farin - citrus.
Absolut en rom jeg gerne køber igen.

Kocour (BASIC) 🇨🇿 | 6 ratings
Posted over 7 years ago

It tastes almost like gasoline. It's like NYC Sour Diesel for cannabis. In the end you can feel the Port wine.Great experience.