Posting your rating...
Espero Caribbean Orange rum

Rate Espero Caribbean Orange

Tap to Rate
Click to Rate

Have an opinion about this rum?

Signup to rate this rum!


12 Espero Caribbean Orange ratings

Sort by: Popularity | Date | Rating

Posted over 2 years ago by Daniel from Czech Republic with 117 ratings

Another good ron of Espero, sweet with good taste of Orange which is not Strong and not sour, so underline taste of caribbean rons.

Posted over 2 years ago by Soweek from Czech Republic with 71 ratings

If you are in the mood for orange dessert. I think title says it all...

Posted almost 4 years ago by Robca16 from Czech Republic with 40 ratings

Daleko lepsi varianta nez Pyrat XO ktery mi osobne vubec nechutna a je levnejsi. Tento rum je daleko chutove vyraznejsi i hladsi a celkove vyvazenejsi. Rum ma tmave oranzove-hnedou barvu, vyraznou jemnou vuni po pomerancove kure, neni citit zapach alkoholu. Po prvnim napiti vam v ustech exploduje hrnec s pomeranci. Chut je sladka, je znat, ze se jedna o liker, srovnatelne sladka jako legendario elixir a hodne pomerancova, ne vsak neprijemne. Velice zajimava alternativa ke klasickym rumum. Urcite doporucuji.

Posted 4 months ago by Luke from Czech Republic with 95 ratings

Pokud jsou rumy po ovoci je potřeba, aby byl sladší. Toto přesně splňuje. Díky tomu pomeranč není tak otravný jako v Pyratu. Přiznávám, že nemusím pomerančové rumu, ale tady bych klidně udělal úplně jiné rozhodnutí. Je zde příjemný i finiš, trošku zahřeje, pomeranč neotravuje, ale je cítit, dokonce není ani extrémně přeslazený. Povedený kousek.

Posted 7 months ago by Duckstab from Czech Republic with 72 ratings

Napadlo mě, že před svátky by se mi tu oranžáda třeba ujala, ale byl to hodně blbý nápad. Ač jsem samozřejmě očekával, že půjde o to nejhorší od Espera, skutečnost mou skepsi dalece předčila. Napoprvé jsem to požil po několika dobrých rumech a přišlo mi to naprosto odporné, přepáleně chemicky hnusné po čuchu i po chuti. Napodruhé jsem tím začal a takto izolovaně musím připustit, že to, co mi předtím smrdělo jako řepný líh, by skutečně mohl být rum, ba dokonce, že kromě tresti a barviv by v tom mohl být nějaký ten macerát pomerančových šlupek. Horší než Pyrat to asi o moc nebude, ale lepší rozhodně taky ne. Někdy to zkusím na zmrzlinu, zbytek nacpu návštěvám. Prostě - blbý nápad a za blbost (a zvědavost) se platí (v tomto případě 450 Kč - no, už jsem přišel o víc...).

Posted 8 months ago by shaacul from Czech Republic with 78 ratings

Kdo čeká "rum" bude zklamán, na rum je to extrémně doslazené a dochucené. Není to ani jemně pomerančové, pomeranč a pomerančová kůra vás s přičichnutím a ochutnáním praští mezi oči. Přesto to má něco do sebe.

Posted 9 months ago by DejviSs from Czech Republic with 52 ratings

Tastes like pyrat XO sweet version, not bad, not special..

Posted about 1 year ago by Adrian Adame (PREMIUM) from Czech Republic with 224 ratings

top chuť, top vůně, jemný, sladký a silný moučník, výborny

Posted over 1 year ago by skocan from Czech Republic with 22 ratings

Its like you mix Cointreau with rum. It could have been smoother considering the sweetness, but its not as sweet as legendario by far.

Posted about 2 years ago by ripperussr from Czech Republic with 96 ratings

My opinion: This is the best product of Espero. Sweet but still gives something more than only sweetness, fruity touch and nice cinnamon and orange scent.

Posted over 2 years ago by filovo from Czech Republic with 172 ratings

Velmi sladky likér. Doporučuji jako lehký likér sladký dámský.

Posted over 2 years ago by Jakub Franc from Czech Republic with 9 ratings

I like sweeter rums fór sipping more . This really has strong orange flavour which is smooth. Just like elixír legendario