Posting your rating...

9.2/10
110 ratings
Truly a fantastic choice

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
1
5
14
47
43

Rate UNHIQ XO

Tap to Rate
Click to Rate

Have an opinion about this rum?

Signup to rate this rum!



Advert Image

Advertisement | Go Premium to remove

110 UNHIQ XO ratings

Sort by: Popularity | Date | Rating

Small profile 1

Posted almost 4 years ago by Andy (PREMIUM) from United Kingdom with 112 ratings

Good balanced rum, a little tart and slightly harsh, but not bad. Not a huge amount of unique flavours coming through, general oak with some nuts and little floral hint. Medium finish.

Ffffff

Posted over 5 years ago by Stig Wolff (PREMIUM) from Denmark with 156 ratings

En lækker blød rom med en snert af røg.
Med en dejlig blød eftersmag, som ikke bider i munden.

Ffffff

Posted over 5 years ago by Per Larsen from Denmark with 2 ratings

Vender tilbage med en rigtig rating en dag jeg får taget mig sammen og får åbnet flasken

Ffffff

Posted over 5 years ago by greg k from France with 35 ratings

Je le trouve excellent, mais 50 cl pour 90 euros....... ça doit être psychologique pour moi il manque 20 cl pour mettre un 10.

Ffffff

Posted almost 6 years ago by Jan Ekstrøm from Denmark with 22 ratings

Denne rom har en god smag og en rigtig lang eftersmag. Desuden kommer den i en lækker indpakning.

Ffffff

Posted almost 6 years ago by Guy from Canada with 11 ratings

je savais que ce rum serait bon et que le aftertaste était malade, effectivement , j'ai encore le bon goût dans la bouche après 1 heure!!! Très concentré! C'est dans la même palette de goût que le Vizcaya et le Punta Cana xox. Ça s'estampe dans gueule pour longtemps! Incroyable !
J'ai payé $85 us dans une boutique souvenirs Russe sur la plage Bavaro à Punta Cana (tout près de Bavaro Dominican Beach) les Dominicains ne semble pas connaître cette marque car j'ai fais plusieurs endroits avant de découvrir la boutique du sympatique Russe Slava qui boit le rhum comme on callent un verre d'eau !

Ffffff

Posted 6 years ago by Martin from Denmark with 12 ratings

Hold nu op for en lækker rom. Utrolig lang eftersmag i en lækker flaske.

Ffffff

Posted 6 years ago by Kenneth Olesen from Denmark with 77 ratings

Næsen er meget neutral, behagelig og noter af toffee som umiddelbart første indtryk, men på ingen måde dominerende (tenderende det småkedelige). Indtrykket når den rammer tungen og bliver kørt rundt er heller ikke smagseksplosion, men så skal jeg da ellers love for den udfolder sig! Meget meget lang eftersmag som bliver ved og har anderledes facetter hele tiden, også flere minutter efter sippet.
Djævelsk godt balanceret rom!
Gardiner er der ikke meget af, så sukkerindholdet må være begrænset, det synes jeg også den tørhed som mærkes på tungen efterfølgende vidner om, men det synes jeg faktisk klær den (rigtig meget endda). De 42% mærkes overhovedet ikke som andet end en behagelig varme. Virkelig en lækker rom!

Ffffff

Posted 6 years ago by ouak from Belgium with 5 ratings

Un rhum magnifique que j adore déguster sur la plage en république avec un bon cigare.que du bonheur.

Ffffff

Posted over 6 years ago by Henri from France with 4 ratings

Rhum doux et fruité réalisé par un excellent maestro. Le finish est à tomber. Le packaging est par ailleurs très travaillé

Ffffff

Posted over 6 years ago by Jens Thomsen from Denmark with 97 ratings

UNHIQ XO Rum giver virkelig en på opleveren. Både dufte og smag er så dybe og koncentrerede, at det virkelig er en drøm. Flasken kommer kun frem specielle lejligheder. Havde gerne givet 12, vis muligt.